Чому краще працювати в офісі, а не з дому
Декабрь 25th, 2020
У справжньої італійської піци є декілька секретів, усі вони криються у приготуванні тіста та начинки.
Найголовнішим у італійській піці є начинка, і від того як Ви її приготуєте бути залежати увесь результат.
Найчастіше зустрічається рецепт дріжджової піци. Він досить простий, адже для приготування піцци необхідні лише борошно, дріжджі, вода та сіль. Та аби приготувати справжню італійську піццу необхідно слідувати декільком правилам. Слідуючи ним, Ви отримаєте ідеальну базу для подальших експериментів з начинкою.
Соус один з важливих інгредієнтів будь якої начинки. Правило «чим більше – тим краще» тут не працює. Справжня італійська піца готується з додаванням не більше трьох столових ложок соусу. Щодо консистенції – соус повинен бути густим. Не бійтесь експериментів, саме тут Ви можете дати волю своїй фантазії, та замість класичного соусу використовувати кабачкову ікру, песто, вершкове масло чи хумус.
Згадуємо про те, що багато це не завжди дорівнює добре, і беремо собі до уваги, що для приготування смачної піци Вам не знадобиться більше ніж 4 інгредієнта у начинці. Слой начинки повинен бути один, та не товщим ніж 1 см. Не треба заповнювати начинкою всю поверхню тіста, для цього у Вас є сир. Зелень та трави не потрібно запікати разом з усім, додавати їх слід перед самою подачою страви.
Декілька дуже цікавих комбінацій для начинки:
Любов до італійської кухні – феномен, який поширився на весь світ. Для того аби скуштувати шматочок своєї улюбленої піци не обов’язково витрачати час на готування вдома та не потрібно йти до піцерії Il Molino, адже справжня італійська піца https://ilmolino.ua/ може бути у Вас вдома так швидко, що Ви не встигнете зголодніти.
Leave a reply